CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı izle! Fenerbahçe - İstanbulspor maçı izle

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe İstanbulspor Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor Galatasaray
CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı izle! Fenerbahçe - İstanbulspor maçı izle

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fenerbahçe - İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, İstanbulspor'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Derbi zaferiyle, sezonun son maçına kendi sahasında seyircisi önünde çıkacak Fenerbahçe, sezonun küme düşmeyi ilk garantileyen ekibi olan İstanbulspor'u ağırlayacak. 

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı

Sarı-kırmızılıların Konya deplasmanındaki 3 sonuçtan 2'sinde şampiyon olmasının sağladığı avantaja rağmen, Fenerbahçeliler, ufak çaplı bir futbol mucizesine inanarak maça çıkacak. Küme düşmesinin belli olmasının üzerinden zaman geçmiş olsa da, Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor maçlarında rakiplerini zorlamaya devam ediyor. 

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönünce, ligde kalan son maçı kendi sahasında olduğu için, 2023-24 sezonunun deplasman defterini de yenilgisiz kapatmış oldu. Çıktığı 19 deplasman maçının 16'sını kazanıp 3'ünde ise berabere kalan Sarı-lacivertliler, söz konusu 16 deplasman galibiyetinin 3'ünü Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı aldı.

Öte yandan Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını İsmail Kartal yönetiminde kayıpsız geçen Fenerbahçe, bir Türk teknik direktör yönetiminde daha uzun bir seriyi en son Aralık 2013-Nisan 2014 arasındaki dönemde Ersun Yanal ile yaşadı.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - İstanbulspor Trendyol Süper Lig maçında iki takım 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - İstanbulspor karşılaşması beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 2 ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.