CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Beko Canlı maç izle THY Euroleague
CANLI MAÇ SKORU! Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı canlı izle!

THY Euroleague'de heyecan! Fenerbahçe Beko - Valencia Basket karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Fenerbahçe Beko ile Valencia Basket kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı canlı maç izle linki...

Sarı lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague’de oynadığı son karşılaşmada deplasmanda Real Madrid'i 89-79 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko bu sezon oynadığı 28 maçta 17 galibiyet 11 yenilgi aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Valencia 77-74 kazandı.

Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı

Fenerbahçe Beko'da Metecan Birsen ve Dyshawn Pierre takımla idmanlara başladı. Oyuncuların durumlarına maç saatinde karar verilecek. Sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu ise bu maçta forma giyemeyecek.

Basketbolseverler EuroLeague'in 29. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe Beko - Valencia maçı için araştırmalarına hız verdi.

FENERBAHÇE BEKO VALENCİA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Beko - Valencia Basket maçı 14 Mart Perşembe günü saat 20:45’de oynanacak.

FENERBAHÇE BEKO VALENCİA MAÇI HANGİ KANALDA?

THY Euroleague'de 14 Mart Perşembe günü saat 20:45’de Fenerbahçe Beko'nun sahasında karşı karşıya gelecek. Maç S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE BEKO VALENCİA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.