CANLI MAÇ SKORU! Dortmund - PSV maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Borussia Dortmund Canlı maç izle Exxen TV8
CANLI MAÇ SKORU! Dortmund - PSV maçı canlı izle!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan! Borussia Dortmund ve PSV karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Borussia Dortmund ile PSV kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Dortmund - PSV maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Dortmund - PSV maçı canlı maç izle linki...

Alman temsilcisi Borussia Dortmund, bu sezon Avrupa’da gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. PSG, Milan ve Newcastle United gibi takımların bulunduğu F Grubu’nu lider tamamlayan Dortmund, son 16 turunda PSV ile eşleşti. İlk karşılaşma Luuk de Jong ve Donyeli Malen’in karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle tamamladı. Hollanda temsilcisi PSV ise B Grubu’nu Arsenal’ın hemen ardından ikinci tamamlayarak üst tura yükseldi.

Dortmund - PSV maçı

DORTMUND TARAFTARI ÖNÜNDE TUR İSTİYOR

Alman takımı Dortmund, Devler Ligi’nde gösterdiği performansla dikkat çekti. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Domurt, PSG, Milan ve Newcastle United gibi takımları geride bırarak grubunu ilk sırada tamamlamıştı. Dortmund oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

PSV SON DURUM

Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesi öncesinde Dortmund’da gözler takımın en skorer oyuncusu Luuk de Jong’a çevrildi. İlk karşılaşmada takımının tek golünü atan Hollandalı yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde 3 gol atma başarısı gösterdi.

PSV, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

DORTMUND PSV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dortmund - PSV maçı 13 Mart Çarşamba günü saat 23:00’de oynanacak.

DORTMUND PSV MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Mart Çarşamba günü saat 23:00’de Dortmund'un sahasında karşı karşıya gelecek. Maç Exxen ve TV 8,5 ekranlarından canlı aktarılacak.

DORTMUND PSV MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.