CANLI MAÇ SKORU! Borussia Dortmund - PSG maçı canlı izle! Borussia Dortmund - PSG maçı şifresiz mi?

HABER MERKEZİ
Borussia Dortmund PSG Canlı maç izle UEFA Şampiyonlar Ligi TV8
CANLI MAÇ SKORU! Borussia Dortmund - PSG maçı canlı izle! Borussia Dortmund - PSG maçı şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı devam ediyor. Peki, Borussia Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Borussia Dortmund - PSG maçı şifresiz mi? İşte, merak edilenler...

Şampiyonlar Ligi yarı finallerinde Nuri Şahin’in yardımcı antrenörlüğünü yaptığı ve Salih Özcan’ın formasını giydiği Borussia Dortmund, bu gece ilk maçta sahasında Fransız devi PSG ile karşı karşıya gelecek. İşte Borussia Dortmund - PSG maçı canlı maç izle linki...

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin diğer ayağında Alman devi Borussia Dortmund evinde Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden ve 12. kez mutlu sona ulaşan PSG'yi ağırlayacak.

Dortmund, bundan önceki turda Atletico Madrid’i, PSG de Barcelona’yı elemişti. İki takım daha önce 4 kez karşılaştı. 2 kez PSG, 1 kez Dortmund mutlu sona ulaşırken, 1 maç da berabere bitti. Almanlar’ın 3 golüne Fransızlar, 6 golle cevap verdi. Ev sahibinde Bensebaini ve Haller, konuk ekipte Kimpembe sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Yarı finalin ilk müsabakası Bayern Münih ile Real Madrid arasında dün oynanmış ve maç 2-2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. İki takım bu sezon Devler Ligi'nde aynı grupta mücadele etti. Fransa'da maçı ev sahibi ekip 2-0 kazanırken, Almanya'daki mücadele ise 1-1 berabere bitti. 

Borussia Dortmund - PSG maçı

BORUSSİA DORTMUND PSG KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Borussia Dortmund - PSG UEFA Şampiyonlar Ligi maçında iki takım 1 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

BORUSSİA DORTMUND PSG MAÇI HANGİ KANALDA?

Borussia Dortmund - PSG karşılaşması TV 8,5 ve Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

BORUSSİA DORTMUND PSG MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.