CANLI MAÇ SKORU! Atletico Madrid - Inter maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Atletico Madrid Canlı maç izle Inter Exxen UEFA Şampiyonlar Ligi
CANLI MAÇ SKORU! Atletico Madrid - Inter maçı canlı izle!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan! Atletico Madrid ve Inter karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Atletico Madrid ile Inter kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Atletico Madrid - Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Atletico Madrid - Inter maçı canlı maç izle linki...

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Atletico Madrid, İnter’i konuk ediyor. İnter, İtalya’da oynanan ilk karşılaşma rakibini 1-0 mağlup ederek tur avantajını sağlamıştı. Diego Simeone’nin öğrenciler, taraftarı önünde İnter karşısında kazanarak tur atlamak istiyor. İtalyan temsilcisi alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan takım olacak.

ATLETİCO MADRİD INTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Atletico Madrid - Inter maçı 13 Mart Çarşamba günü saat 23:00’de oynanacak.

Atletico Madrid - Inter maçı

ATLETİCO MADRİD SON DURUM

Atletico Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Lazio, Feyenoord, Celtic gibi takımların yer aldığı E Grubu’nu lider tamamlayan Atletico Madrid, Avrupa’da ilk yenilgisini İnter karşısında aldı. Atletico Madrid’in tur atlaması için karşılaşmayı en az 2 farkla kazanması gerekiyor.

İNTER SON DURUM

Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter, bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da çıkışını sürdürüyor.

İnter ligde liderliğini sürdürürken Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

İnter, rakip fileleri 9 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü.

ATLETİCO MADRİD INTER MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Mart Çarşamba günü saat 23:00’de Atletico Madrid'in sahasında karşı karşıya gelecek. Maç Exxen ve Exxen TV ekranlarından canlı aktarılacak.

ATLETİCO MADRİD INTER MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.