CANLI İZLE Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle

Haberglobal.com.tr
Ziraat Türkiye Kupası
CANLI İZLE Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekiliyor. 8 Süper Lig takımının yer aldığı kura çekimi saat 14:00'ten itibaren A Spor kanalından şifresiz ve canlı olarak yayınlanıyor. Canlı yayın bilgileri haberimizde. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle.

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Saat 14:00'te başlayan kupa kura çekimi canlı ve şifresiz olarak yayınlanıyor.

HANGİ KURALAR ÇEKİLECEK?

Ziraat Türkiye Kupası'nda hem çeyrek final hem de yarı final kuraları çekilecek. Böylece 8 takımın yer aldığı kupada final yolu da  netleşmiş olacak. 

KURAYA HANGİ TAKIMLAR KATILIYOR?

Kupada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, RAMS Başakşehir, Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü, son 8 takım arasına kaldı.

CANLI İZLE Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle - Resim : 1

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Çeyrek final maçları, 27-29 Şubat tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK VE YARI FİNAL KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA?

Çeyrek ve yarı final kuralarının çekileceği Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi A Spor kanalından saat 14:00'ten itibaren şifresiz ve canlı yayınlanıyor.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE