CANLI İZLE! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe
CANLI İZLE! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur müsabakaları tamamlandı ve 5. tura yükselmeyi başaran takımlar belli oldu. Peki, Türkiye Kupası'na 5. turda katılan takımlar Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu mu? İşte detaylar ve kura çekiminin canlı izle linki...

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi için beklenen güne girildi. Kulüp yetkililerinin de hazır bulunacağı kura çekimi töreni, ekran başından canlı olarak izlenebilecek. Kurada 16 eşleşme ve tarihleri belli olacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yapılacak? İşte, kura öncesi TFF bilgileri..

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 5'İNCİ TURA YÜKSELEN TAKIMLAR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura yükselen takımlar şu şekilde:

Keçiörengücü, Fatih Karagümrük, Pendikspor, Antalyaspor, Samsunspor, Alanyaspor, Bandırmaspor, Kasımpaşa, Bodrum FK, 24 Erzincanspor, Sakaryaspor, Boluspor, Ümraniyespor, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Adanaspor, Göztepe, Kırklarelispor, Konyaspor, Hatayspor, Kayserispor, Trabzonspor, Manisa FK, Sivasspor Gaziantep Fk, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAPILACAK?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi bugün saat 14.30'da kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Kupa müsabakalarına bu turda 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 28 takım ile Trendyol Süper Lig'de UEFA Kulüpler Arası müsabakalara katılım hakkı elde eden 4 takım olmak üzere toplam 32 takım katılacak.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Aşağıdaki link üzerinden Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) kura çekimi canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Kaynak: Haber Global TV