CANLI İZLE! Toronto Raptors Houston Rockets maçı S Sport şifresiz canlı maç izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Canlı maç izle NBA Alperen Şengün
CANLI İZLE! Toronto Raptors Houston Rockets maçı S Sport şifresiz canlı maç izle

NBA'de Toronto Raptors ve Houston Rockets karşı karşıya geliyor. Saat 03:30'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Toronto Raptors Houston Rockets maçı için nefesler tutulmuş durumda. NBA'de maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafındanToronto Raptors Houston Rockets maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Toronto Raptors Houston Rockets maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

NBA'de heyecanı devam ediyor...

Toronto Raptors Houston Rockets maçı canlı yayın izle

TORONTO RAPTORS HOUSTON ROCKETS MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Toronto Raptors Houston Rockets maçı saat 03:30'da S Sport veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Toronto Raptors Houston Rockets maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

TORONTO RAPTORS HOUSTON ROCKETS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

NBA'de Alperen Şengün'ün "double double" yaptığı maçta Houston Rockets, deplasmanda Indiana Pacers'a mağlup olmuştu.

Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün 20 sayı, 10 ribaunt, 6 asistlik performans sergilediği maçta Pacers'a 3 sayı farkla yenilen Rockets, bu sezon 27. mağlubiyetini yaşadı.

Ev sahibi ekipte Pascal Siakam 29 sayı, 4 ribaunt, 4 asist; Myles Turner 21 sayı, 3 ribaunt ve Tyrese Haliburton 18 sayı, 7 asistle galibiyete katkıda bulundu.

Rockets'ta Jalen Green 30 sayı, 3 ribaunt; Dillon Brooks 23 sayı, 3 ribaunt ve Jabari Smith 20 sayı, 9 ribauntla salondan ayrıldı.