CANLI İZLE! Real Madrid Girona maçı S Sport şifresiz canlı maç izle! Arda Güler oynayacak mı?

İstanbul/haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Canlı maç izle İspanya La Liga
CANLI İZLE! Real Madrid Girona maçı S Sport şifresiz canlı maç izle! Arda Güler oynayacak mı?

İspanya La Liga'da Real Madrid ve Girona karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Real Madrid Girona maçı için nefesler tutulmuş durumda. İspanya La Liga'da maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Real Madrid Girona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Real Madrid Girona maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İspanya La Liga'da heyecanı devam ediyor...

Real Madrid Girona maçı canlı yayın izle

İspanya La Liga'da bu sezon şu ana kadar 18 yaş ve altındaki 12 oyuncu forma giydi. Arda Güler bu 12 oyuncusu sırasında aldıkları süreye göre ancak 11. olabildi.

Peş peşe gelen sakatlıkların da etkisiyle Arda Güler, La Liga'da sadece 9 dakika forma giydi. O da Las Palmas deplasmanındaydı.

İspanya La Liga dışında İspanya Kral Kupası ve Süper Kupa'da da dakikaları olan Arda Güler'i anlatan Sport gazetesi onun için "Ancelotti'nin zindanlarındaki yetenek" ifadesini kullandı. 'Türk Messi' olarak anılan Arda Güler'i kadrosuna katmak için birçok takım mücadele etmişti. Barcelona imzayı attırmak üzereyken araya Real Madrid girmiş ve milli futbolcumuz Real Madrid'in yolunu tutmuştu. Arda Güler, 31 milyon euro'ya transfer edilen Camavinga'nın ardından 20 milyon euro ile Real Madrid'in tarihinin en pahalı ikinci 18 yaş altı oyuncusu olmuştu.

REAL MADRİD GİRONA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Real Madrid Girona maçı saat 20:30'da S Sport Plus veya S Sport kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Real Madrid Girona maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

REAL MADRİD GİRONA MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.