CANLI İZLE! Newcastle Bournemouth maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Bournemouth Enes Ünal Canlı maç izle
CANLI İZLE! Newcastle Bournemouth maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle!

İngiltere Premier Lig'de Newcastle ve Bournemouth karşı karşıya geliyor. Saat 18:00'de başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Newcastle Bournemouth maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig'de maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Newcastle Bournemouth maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Newcastle Bournemouth maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İngiltere Premier Lig'de heyecanı devam ediyor...

NEWCASTLE BOURNEMOUTH MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Newcastle Bournemouth maçı saat 18:00'de beIN Sports Tod TV veta Bein Sports beIN Connect kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Newcastle Bournemouth maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

NEWCASTLE BOURNEMOUTH MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth, deplasmanda Fulham'a 3-1 mağlup oldu. Bournemouth'a ara transfer döneminde katılan milli futbolcu Enes Ünal, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

ENES ÜNAL İLK MAÇINA ÇIKTI

Bournemouth'un ara transferde kadrosuna kattığı Enes Ünal, yeni takımında ilk kez forma giydi.

Maça yedeklerde başlayan milli futbolcu, 69. dakikada Luis Sinisterra'nın yerine oyuna dahil oldu.

Enes Ünal, sezonun ilk bölümünde Getafe'de 5 maçta süre almış ve 3 asist kaydetmişti.