CANLI İZLE! Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı S Sport şifresiz canlı maç izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Anadolu Efes basketbol Canlı maç izle
CANLI İZLE! Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı S Sport şifresiz canlı maç izle

THY Euroleague'de Maccabi Tel Aviv ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı için nefesler tutulmuş durumda. THY Euroleague maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

THY Euroleague'de heyecanı devam ediyor...

Bu sezon Avrupa Ligi'nde çıktığı 25 maçta 10 galibiyet ve 15 mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, haftaya 16. sırada girdi. Oynadığı müsabakaların 13'ünü kazanan ve 12'sinden yenilgiyle ayrılan Maccabi Playtika ise 10. basamakta yer aldı.

Lacivert-beyazlı takım, sezonun ilk yarısında İsrail ekibi ile deplasmanda oynadığı mücadeleden 95-86 mağlup ayrılmıştı.

Anadolu Efes ile Maccabi Playtika, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 26. kez rakip olacak. İki takım arasında oynanan 25 müsabakanın 13'ünü lacivert-beyazlılar, 12'sini ise İsrail temsilcisi kazandı.

MAKKABİ TEL AVİV ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçı saat 20:30'da S Sport veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Maccabi Tel Aviv Anadolu Efes maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

MAKKABİ TEL AVİV ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.