CANLI İZLE! Bournemouth Manchester City maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Manchester City Bournemouth Canlı maç izle Enes Ünal
CANLI İZLE! Bournemouth Manchester City maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle!

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth ve Manchester City karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Bournemouth Manchester City maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Bournemouth Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Bournemouth Manchester City maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İngiltere Premier Lig'de heyecan devam ediyor...

BOURNEMOUTH MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bournemouth Manchester City maçı saat 20:30'da Bein Sports 3 veya beIN Sports Tod TV kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Bournemouth Manchester City maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

BOURNEMOUTH MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

İngiltere Premier Lig'in 25. hafta maçında Newcastle United ile Bournemouth karşı karşıya geldi. Sports Direct Arena'da oynanan karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Bournemouth'un gollerini 51. dakikada Dominic Solanke, 69. dakikada Semenyo kaydetti. Newcastle'ın golleriyse 58. dakikada penaltıdan Anthony Gordon ve 90+2'de Matthew Ritchie ile geldi. 

Bu sonuçla Newcastle United 37, Bournemouth ise 28 puana yükseldi.

Ligin bir sonraki maçında Newcastle United, Arsenal deplasmanına gidecek. Bournemouth, sahasında Manchester City'i ağırlayacak.