CANLI İZLE! BJK-FB derbisi izle! Beşiktaş Fenerbahçe maçı

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı maç izle Süper Lig son dakika

Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. 14 puanlı ev sahibi, 1 maç eksiği bulunan 14 puanlı rakibini yenmek istiyor. Fenerbahçe ise deplasmandan alacağı 3 puanla zirve yarışında emin adımlarla ilerlemenin hesaplarında. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle linki.

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Ligin 8. hafta maçında iki ekip de 3 puan için sahaya çıkıyor. İşte maça dair ayrıntılar ile birlikte Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle linki...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI

İki takım birbirlerine karşı en farklı galibiyetlerini yedişer gol atarak kazandı. Beşiktaş, 23 Mart 1941'deki özel karşılaşmayı 7-1 kazandı. Siyah-beyazlılar, 6 Ocak 1990'da Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek ligde rakibine karşı en farklı galibiyetine ulaştı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle linki

Fenerbahçe ise siyah-beyazlı rakibi karşısında en farklı galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla aldı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'a karşı ligdeki en farklı galibiyetini 7 Mart 1976 ve 7 Ekim 2012'de 3-0'lık sonuçlarla yaşadı.

EN ÇOK GÖRÜLEN MAÇ SONUCU: 1-0

Rakiplerin geride kalan 354 maçında en çok görülen sonuç 1-0 oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 40, Beşiktaş da Fenerbahçe'yi 37 kez 1-0'lık sonuçlarla yenerken, 98 yıllık derbi tarihindeki toplam 77 maçta sporseverler birer gol gördü.

Toplam 13 ayrı statta karşılaşan rakipler, ayrıca 29 kez de 0-0 berabere kaldı.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI

Saat 20:00'de başlayan Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı takip etmek için Bein Sports 1 platformunu kullanabilirsiniz.

Beşiktaş Fenerbahçe takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle  Beşiktaş Fenerbahçe maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle taraftarium24 izle selçuksports hd izle Bein Sports canlı izle bein sports izle Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda