CANLI İZLE! Antalyaspor Beşiktaş maçı A Spor şifresiz canlı maç izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Beşiktaş Antalyaspor Canlı maç izle Ziraat Türkiye Kupası
CANLI İZLE! Antalyaspor Beşiktaş maçı A Spor şifresiz canlı maç izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'de başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Antalyaspor Beşiktaş maçı için nefesler tutulmuş durumda. Ziraat Türkiye Kupası maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecanı devam ediyor...

Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Antalyaspor: Leite, Bahadır, Güray, Veysel, Saric, Erdoğan, Kaluzinski, Buksa, Larsson, Safuri, Bytyqi,

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Umut, Rashica, Amartey, Gedson, Ghezzal, Cenk, Semih,

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Colley, Aboubakar, Salih, Chamberlain ve Hadziahmetovic’in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Masuaku forma giyemeyecek. Yeni transfer Joe Worral ise Antalya’ya götürüldü.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, Eyüpspor’u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna adını yazdırmıştı. Siyah beyazlıların eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı ve son haftalarda çıkışa geçen Bitexen Antalya’da ise sakat veya cezalı bulunmuyor.

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Antalyaspor Beşiktaş maçı saat 20:45'de A Spor kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Antalyaspor Beşiktaş maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.