Boston Celtics - Dallas Mavericks maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
NBA basketbol Canlı izle Canlı maç izle
Boston Celtics - Dallas Mavericks maçı saat kaçta, hangi kanalda?

NBA final serisi maçında heyecan! Boston Celtics - Dallas Mavericks karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

NBA final serisi maçında heyecan devam ediyor. Boston Celtics ile Dallas Mavericks karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Boston Celtics - Dallas Mavericks maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Boston Celtics - Dallas Mavericks maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

BOSTON CELTİCS DALLAS MAVERİCKS KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Boston Celtics - Dallas Mavericks NBA final serisi maçında iki takım 18 Haziran Salı günü saat 03:30’da karşı karşıya gelecek.

BOSTON CELTİCS DALLAS MAVERİCKS MAÇI HANGİ KANALDA?

Boston Celtics - Dallas Mavericks karşılaşması S Sport, S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

BOSTON CELTİCS DALLAS MAVERİCKS MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

NBA Finalleri'nin dördüncü maçında Dallas Mavericks, Boston Celtics'i sahasında 38 sayı farkla 122-84 mağlup ederek seride durumu 1-3 yaptı. Final serisinin beşinci maçı Celtics'in ev sahipliğinde pazartesi gecesi oynanacak.

Karşılaşmanın en skorer ismi Luka Doncic oldu. Doncic, 29 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve 3 top çalma ile oynadı. Mavericks'te ayrıca öne çıkan isimler Kyrie Irving ve Dereck Lively oldu. Irving, 21 sayı, 6 asist ve 4 ribaund; Lively ise 11 sayı ve 12 ribaund rakamlarına ulaştı. Celtics'in en skorer ismi Jayson Tatum oldu. Tatum, 15 sayı, 5 ribaund ve 3 asist ile oynadı.