Beşiktaş - Buducnost maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbul/haberglobal.com.tr
Beşiktaş Canlı maç izle
Beşiktaş - Buducnost maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hazırlık maçında heyecan! Beşiktaş - Buducnost karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Hazırlık maçında heyecan devam ediyor. Beşiktaş sahasında Buducnost'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Beşiktaş - Buducnost maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Beşiktaş - Buducnost maçı canlı maç izle linki...

Beşiktaş, milli arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirecek. Süper Lig’de bu sezon aldığı sonuçlarla beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş son olarak ligde Antalyaspor’a mağlup oldu. Trendyol Süper Lig’de 30. haftanın tamamlanmasıyla milli ara başladı.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

Karadağ ekibiyle oynanan karşılaşmanın ardından Beşiktaş, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Hazırlık karşılaşması 28 Mart Perşembe günü saat 16.00’da başlayacak.

MİLLİ ARA DÖNÜŞÜ RAKİP BAŞAKŞEHİR

Trendyol Süper Lig’de milli ara 30. hafta maçlarının sona ermesiyle başladı. 31. hafta fikstürüne göre siyah- beyazlılar ara dönüşünde Başakşehir’e konuk olacak. Başakşehir - Beşiktaş karşılaşması 3 Nisan’da oynanacak.

BEŞİKTAŞ BUDOCNOST KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Hazırlık maçında iki takım 23 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ BUDOCNOST MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Buducnost karşılaşmasının yayıncısı bulunmamaktadır.