Ben Bu Cihana Sığmazam 60. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
Ben Bu Cihana Sığmazam atv Dizi Haberleri
Ben Bu Cihana Sığmazam 60. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 60. bölümü ATV ekranlarında 5 Mart 2024 günü yayınlandı. Dizinin altmışıncı bölümü internete yüklendi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 60. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 60. bölümü yayınlandı. Dizinin elli sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili merak edilenler ve atv Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölüm izle linki... Dizi haberleri...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 59. BÖLÜM KONUSU

Büyük savaş yaklaşıyor!

Leyla'yı cezaevinden kurtaracak şahit sürpriz bir şekilde devre dışı kalır. Cezaevine tekrar gönderilen Leyla'nın hayatı tehlikededir. Cezayir, hamile olduğunu öğrendiği karısı ve çocuğunu kurtarmak için harekete geçer. Kendisine ve ailesine saldıran düşmanları cezalandırmaya karar verir.

Cezayir, her şeyin arkasında olduğunu düşündüğü Erman'dan intikam alma yemini eder ve Cancal Ağa'yı aramaya başlar. Erman ise masanın yeni üyesi Behçet'i kullanarak ona büyük bir sürpriz hazırlar. Cezayir planının ilk hamlesini yaptığında yaklaşan büyük savaşın da fitilini ateşlemiş olacaktır.

atv Ben Bu Cihana Sığmazam 60. bölüm izle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 12 Mart günü yayınlanan 60. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 60. BÖLÜM FULL İZLE