Ben Bu Cihana Sığmazam 57. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
Ben Bu Cihana Sığmazam atv Dizi Haberleri
Ben Bu Cihana Sığmazam 57. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izle !

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 57. bölümü ATV ekranlarında 13 Şubat 2024 günü yayınlandı. Dizinin elli yedinci bölümü internete yüklendi. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 57. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 57. bölümü yayınlandı. Dizinin elli yedinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili merak edilenler ve atv Ben Bu Cihana Sığmazam 57. bölüm izle linki... Dizi haberleri...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 56. BÖLÜM KONUSU

Aile karışıyor!

Tutuklu yargılanmak için cezaevine giren Leyla'yı içeride iyi günler beklememektedir. Koğuşta Töze adında bir kadın daha ilk günden ona rahatsızlık verme başlar. Cezayir, Leyla'nın deposuna uyuşturucu koyan kişinin Erman ya da onun görevlendirdiği Gedikali olduğunu düşünmektedir. Karısının masumiyetini kanıtlamak için hemen harekete geçer.

Erman'ın önceliği ise Tazıyev'i Atakan'ın elinden kurtarmaktır. Müfit'in yardımıyla Tazıyev'in cezaevine nakil bilgilerini öğrenerek konvoya saldırma planı yapar. Öte yandan babasıyla bir kez daha kavga eden Gülcan Amerika'ya kesin olarak dönme kararı verir. Fakat önce Erman'ın kasasında duran Gardaşov'un kardeşiyle ilgili bir dosyayı alarak sevdiği adama götürür. Gardaşov dosyaya bakınca Gülcan'ın ona çok büyük bir iyilik yaptığını anlar. Dosyada kardeşinin tutulduğu CIA tesisinin yeri yazmaktadır.

atv Ben Bu Cihana Sığmazam 57. bölüm izle

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

Oyuncular: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV'de 13 Şubat günü yayınlanan 56. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte dizi izle linki...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM FULL İZLE