Bayern Münih Union Berlin Almanya Bundesliga maçı ne zaman oynanacak?

Bayern Münih Canlı maç izle Almanya Bundesliga
Bayern Münih Union Berlin Almanya Bundesliga maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bundesliga takımı Bayern Münih'in lig maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Bayern Münih-Union Berlin maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımı Bayern Münih'in lig maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Bayern Münih Union Berlin Almanya Bundesliga maçı ne zaman oynanacak? - Resim : 1

Alman temsilcisinden yapılan açıklamada, "Bayern Münih'in Union Berlin'e karşı bugün TSİ 17.30'da Allianz Arena'da oynanması planlanan Bundesliga maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi." denildi.

Açıklamada, "Bayern, Alman Futbol Ligi (DFL) ile yeni bir tarih üzerinde anlaşmaya varıldığı anda maçın yeniden planlanması hakkında bilgi verecek. Biletler, yeniden planlanan maç için geçerli kalacaktır." bilgisi verildi.

Bayern Münih yetkilisi CEO Jan-Christian Dreesen konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:"Maçı iptal etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz ancak taraftarlarımızın ve Union Berlin taraftarlarının güvenliği mutlak önceliğe sahiptir. Ayrıca, çok sayıda yol kapanması ve çeşitli toplu taşıma kesintileri nedeniyle Allianz Arena'ya erişim garanti edilemiyor. Hakkında Bir Olası yeni tarih hakkında sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz."

Kaynak: Haber Global TV