Bahar 8. Bölüm İzle Full Show TV Bahar sekizinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Bahar Show TV Dizi Haberleri
Bahar 8. Bölüm İzle Full Show TV Bahar sekizinci bölüm tek parça izle

Bahar dizisinin sekizinci bölümü 2 Nisan 2024 Salı günü Show TV'de yayınlandı. Bahar'ın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Bahar sekizinci bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Bahar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Bahar 8. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BAHAR DİZİSİ 7. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Rengin, babasının kaybıyla yıkılır. Timur’un ona sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlar. Rengin kendini toparlamaya çalışırken, hastasında çok önemli bir detayı gözden kaçırır, Bahar onu korumak için kendini feda eder.

Umay ve Parla, Rüzgar’la tanışır, ikisi içinde yeni bir macera başlayacaktır. Selim, bildiklerini daha fazla saklamak istemez ve Parla’yla konuşmayı kafasına koyar, Rengin, Selim ve Parla’nın konuşmasını engellemek için yola çıkar, bütün bu karışık ilişkilerden haberi olmayan Bahar’ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir!

Show TV Bahar 8. bölüm izle

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Evgar Bahar Yavuzoğlu

Buğra Gülsoy Evren Yalkın

Mehmet Yılmaz Ak Timur Yavuzoğlu

Hatice Aslan Nevra Yavuzoğlu

Ecem Özkaya Rengin Çevik

BAHAR YENİ BÖLÜM İZLE

Bahar dizisinin Show TV'de 2 Nisan 2024 Salı günü yayınlanan 8. bölümünü ( sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHAR 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ