Bahar 17. Bölüm İzle Full Show TV Bahar on yedinci bölüm tek parça izle!

HABER MERKEZİ
Bahar Show TV Dizi Haberleri
Bahar 17. Bölüm İzle Full Show TV Bahar on yedinci bölüm tek parça izle!

Bahar dizisinin on yedinci bölümü 24 Eylül 2024 Salı günü Show TV'de yayınlandı. Bahar'ın 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Bahar yeni bölüm izle.

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Bahar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Show TV dizisi olan 'Bahar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Show TV Bahar 17. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

BAHAR DİZİSİ 16. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır.. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır.

Bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister. Tüm hastane Bahar için seferber olurken Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir.. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir..

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Evgar Bahar Yavuzoğlu

Buğra Gülsoy Evren Yalkın

Mehmet Yılmaz Ak Timur Yavuzoğlu

Hatice Aslan Nevra Yavuzoğlu

Ecem Özkaya Rengin Çevik

BAHAR YENİ BÖLÜM İZLE

Bahar dizisinin Show TV'de 24 Eylül 2024 Salı günü yayınlanan 17. bölümünü ( on yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAHAR 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ