Ayazın Sonu Güneş 4. Bölüm İzle Full Kanal D Ayazın Sonu Güneş dördüncü bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Ayazın Sonu Güneş Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Ayazın Sonu Güneş 4. Bölüm İzle Full Kanal D Ayazın Sonu Güneş dördüncü bölüm tek parça izle

Ayazın Sonu Güneş dizisinin dördüncü bölümü 25 Temmuz 2024 Pazartesi günü Kanal D'de yayınlandı. Ayazın Sonu Güneş'in 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Ayazın Sonu Güneş dördüncü bölüm izle.

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ayazın Sonu Güneş dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan 'Ayazın Sonu Güneş'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Ayazın Sonu Güneş 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul Beykoz’da bir konakta çekilen dizinin senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın oturuyor.

AYAZIN SONU GÜNEŞ KONUSU

Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş, idealleri için Londra’ya gitmek üzere olan genç bir kadındır. Kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesiyle tüm hayallerinden vazgeçmek zorunda kalır. Kardeşinin içine düştüğü cehennemden kurtarmaya yemin eden Güneş, bu duruma sebep olduğunu düşündüğü Ayaz’ın hayatına sızar. Ayaz, mirasçısı olduğu holdingi ve sevdiklerini korumaya çalışırken sebep olduğu büyük hatanın bedelini aşkla ödeyeceğinden habersizdir.

Yıllarca kalbine ördüğü duvarların ardında yaşamaya alışmış olan Ayaz, Güneş’in varlığı ile bu duvarları yıkarken, Güneş, hisleri ve intikamı arasında kalmaktan kurtulamaz.

Sırlarla örülmüş bir yolculuğun içinde bir savaş verecek olan Ayaz ve Güneş’in kurtuluşları da esaretleri de aşk olacaktır.

AYAZIN SONU GÜNEŞ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Birand Tunca-Ayaz
Hira Koyuncuoğlu-Güneş
Sema Öztürk
Mert Yavuzcan
Suat Sungur
Gökçe Yanardağ
Necat Bayar
Birgül Ulusoy
Mutlunur Lafçı
Selim Makaroğlu
Bülent Fil

AYAZIN SONU GÜNEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Ayazın Sonu Güneş dizisinin Kanal D'de 25 Temmuz 2024 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

AYAZIN SONU GÜNEŞ 4. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ