Arka Sokaklar 682. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Arka Sokaklar Kanal D Dizi Haberleri
Arka Sokaklar 682. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

Arka Sokaklar 682. bölümü Kanal D ekranlarından 21 Eylül 2024 Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'nin her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 682. bölümü ile izleyici ile buluştu. Bölümde öne çıkanlar ve son bölümde yaşananları sizler için ele aldık. İşte Kanal D Arka Sokaklar 682. bölüm izle linki...

ARKA SOKAKLAR 681. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Arka Sokaklar'ın 681. Bölümünde ekip, Tefo'yu tuzağa düşürerek yeniden özgürlüğüne kavuşuyor!

Rıza Baba, Mesut ve Hüsnü, çete lideri Tefo'yu yakalamak üzereyken Başsavcı Ramiz tarafından engellenerek haksız suçlamalarla tutuklanırlar. Savcı Ramiz, yurtdışına kaçan Tefo'nun ortağı gibi hareket ederken; ekibin cezaevinden çıkıp çıkamayacağı ise merak konusu olmuştur. Hakan, Aylin, Selin ve Zeki ise onlara dışardan destek olmaya çalışır.

Tüm bunlar olurken; İstanbul’da faili meçhul kadın cinayetleri işlenmektedir. Ekip ise soruşturmanın dışında bırakılmaktadır. Ekibin bu durumla ilgili bir yaptırımı olacak mıdır? Bunların yanı sıra, hiç beklenmedik bir anda Emniyet Müdürü Candan Ceylanlı, ekibe dahil olmuştur. Candan Müdür ve Rıza babanın ekibini Arka Sokaklar’da neler beklemektedir?

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ

Sinem Reyhan Kıroğlu

BİRCE YAMAN

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT

Tunç Oğuz

ARDA ATİK

Ali Haydar Çataltepe

ALPER GÜNDÜZ

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK

Gizem Terzi

SİNEM ÖZDEMİR

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 21 Eylül günü yayınlanan 682. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır...

ARKA SOKAKLAR 682. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ