Arka Sokaklar 666. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Arka Sokaklar Kanal D Dizi Haberleri
Arka Sokaklar 666. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

Arka Sokaklar 666. bölümü Kanal D ekranlarından 1 Mart 2024 Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'nin her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 666. bölümü ile izleyici ile buluştu. Bölümde öne çıkanlar ve son bölümde yaşananları sizler için ele aldık. İşte Kanal D Arka Sokaklar 666. bölüm izle linki...

ARKA SOKAKLAR 665. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

23 Şubat 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 665. Bölümünde Seval, terör örgütü lideri tarafında oyuna getiriliyor ve ölüme terk ediliyor!

Cezaevinden izinli çıkan Ayhan, kardeşini kurtarmak için her türlü suçu işlemeyi göze almıştır, onu bulmak için devriyedeki ekip tüm gece boyunca İstanbul’un altını üstüne getirecektir.

Ünal rahatsızlanınca Hüsnü’nün ailesi, Hüsnü’nün tüm itirazlarına rağmen ona kucak açar.

Buket, uluslararası bağlantıları olan ünlü iş adamı Feyza’ya yönelttiği pedofili suçlamalarıyla dikkati çeker. Ekibimiz olayın iç yüzünü öğrenmek için harekete geçer.

Avni Seval’i öldürmek için gözünü karartmıştır. Ekibimizin onu bulmak için yaptığı operasyonda terslikler üst üste gelir.

Seval eşinden şiddet gören bir kadını kurtarmak için kolları sıvamıştır ancak hikayenin sonu hiç ummadığı bir yere çıkar.

Kanal D Arka Sokaklar 666. bölüm izle

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ

Sinem Reyhan Kıroğlu

BİRCE YAMAN

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT

Tunç Oğuz

ARDA ATİK

Ali Haydar Çataltepe

ALPER GÜNDÜZ

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK

Gizem Terzi

SİNEM ÖZDEMİR

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 1 Mart günü yayınlanan 666. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır...

ARKA SOKAKLAR 666. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ