Arka Sokaklar 663. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Arka Sokaklar Kanal D Dizi Haberleri Dizi izle
Arka Sokaklar 663. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!

Arka Sokaklar 662. bölümü Kanal D ekranlarından 9 Şubat 2024 Cuma günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Kanal D'nin her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 663. bölümü ile izleyici ile buluştu. Bölümde öne çıkanlar ve son bölümde yaşananları sizler için ele aldık. İşte Kanal D Arka Sokaklar 663. bölüm izle linki...

ARKA SOKAKLAR 662. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Arka Sokaklar'ın 662. Bölümünde Engin Müdürün ekip, Andaç'ın elinden Cansu'yu kurtarabilmek için büyük çaba sarf ediyor!

Cansu, Andaç’ın elindedir ve Emre, Cansu'yu kurtarmak için yasadışı yollara başvurur. Ama bu Emre’yi de hedef haline getirir. Ekibimiz, telsizlere gelen bir anonsla yıkılır. Bir kadın cesedi kıyıya vurmuştur. Ceset Cansu’ya mı aittir?

Feriha, Mehmet’in peşini bırakmaz; ama Mehmet, onu hayatına dahil etmek istemez.

Hüsnü’ye tahsis edilen lüks araç ev ailesi tarafından şenlikle karşılanır. Metin aracı kullanmak isteyince olanlar olur.

75 yaşındaki alzheimerlı Gonca yaşlı bakımevinden kaçıp sürekli aynı yere gitmektedir. Bunu araştıran ekibimiz altında Gonca’nın oğullarının da karıştığı bir cinayet olduğunu öğrenir.

Bankacı Tufan, Hüsnü’nün popülerliğinden faydalanarak bir “Hüsnü Fonu” kurar. Mahalleli esnafın da katıldığı bu fon Hüsnü’nün başına çorap örecektir.

Kanal D Arka Sokaklar 663. bölüm izle

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Zafer Ergin

RIZA SOYLU

Özgür Ozan

HÜSNÜ ÇOBAN

İlker İnanoğlu

ENGİN BALKAN

Ozan Çobanoğlu

HAKAN ÇINAR

Özlem Çınar

AYLİN AYDIN

Hasan Denizyaran

KADİR KORMAZ

Oğuz Peçe

EMRE GÜRBÜZ

Sinem Reyhan Kıroğlu

BİRCE YAMAN

Cansu Fırıncı

ÜNAL KALAFAT

Tunç Oğuz

ARDA ATİK

Ali Haydar Çataltepe

ALPER GÜNDÜZ

Ece Aydemir

CANSU TOPRAK

Gizem Terzi

SİNEM ÖZDEMİR

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D'de 9 Şubat günü yayınlanan 663. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır...

ARKA SOKAKLAR 663. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ