Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor Basketbol Süper Ligi basketbol
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında heyecan! Anadolu Efes Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında heyecan devam ediyor. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde final serisinin ilk maçı bu akşam başlıyor. Çeyrek finalde Türk Telekom’u 2-0, yarı finalde ise Karşıyaka’yı 3-0’la geçen Anadolu Efes, tıpkı kendisi gibi çeyrek finalde Aliağa Petkimspor’a ve yarı finalde Beşiktaş’a maç vermeyen Fenerbahçe’yi final serisinin ilk maçında evinde konuk ediyor.

16 şampiyonlukla Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde en çok şampiyonluğa sahip takım olan Anadolu Efes, son 4 sezonun 3’ünde mutlu sona ulaşan ekip olmuştu.

Ligde 10 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe ise müzesine bir şampiyonluk kupası daha götürmek istiyor.

Final serisinde 3 galibiyet alan ekip, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi Play-Off maçında iki takım 6 Haziran Perşembe günü saat 20:30’da karşı karşıya gelecek.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko karşılaşması beIN Sports Tod TV, Bein Sports 5 ve beIN Sports Haber ekranlarından canlı aktarılacak.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.