Aldatmak 70. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

HABER MERKEZİ
Aldatmak atv Dizi Haberleri
Aldatmak 70. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

Aldatmak dizisinin 70. bölümü ATV ekranlarında 30 Mayıs 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Aldatmak dizisinin son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarında Aldatmak dizisinin 70. bölümü yayınlandı. Dizinin altmış altıncı bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Aldatmak ile ilgili merak edilenler ile birlikte Aldatmak yeni bölüm izle linki... Dizi izle... atv Aldatmak 70. bölüm izle.

Atv ekranlarının dizisi Aldatmak'ın ekran macerası devam ediyor. Dizi haberleri...

ALDATMAK 69. BÖLÜMDE NE OLDU?

Sezai'den Güzide için son bir hamle

Öz babasının gerçek kimliğini keşfeden Kahraman, annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar. Bu sefer de Sezai'yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman, gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anlayacaktır.

Oltan'a karşı kozunu kaybeden İpek, gittikçe saldırganlaşmaya başlar. Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme yelken açar.

Kayıp oğlunu araştırırken bir kez daha duvara toslayan Güzide, bir şeyler döndüğünden şüphelenmeye başlar.

Sezai'nin yeni öğrendiği gerçekler Kadriye ile ilişkisini dönülmez bir yola sokar. Yaşanan gelişmeler karşısında sarsılan Sezai, yaşama sebebi olan Güzide'yi kaybetmemek için son bir mücadele vermeye hazırlanır.

atv Aldatmak 70. bölüm izle