Aldatmak 62. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
Aldatmak atv Dizi Haberleri
Aldatmak 62. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

Aldatmak dizisinin 62. bölümü ATV ekranlarında 21 Mart 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Aldatmak dizisinin son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarında Aldatmak dizisinin 62. bölümü yayınlandı. Dizinin elli dokuzuncu bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Aldatmak ile ilgili merak edilenler ile birlikte Aldatmak yeni bölüm izle linki... Dizi izle... atv Aldatmak 62. bölüm izle.

Atv ekranlarının dizisi Aldatmak'ın ekran macerası devam ediyor. Dizi haberleri...

ALDATMAK 61. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ortalığı karıştıran evlilik

Kahraman'ın verdiği hayat mücadelesi Mualla ve Oylum'u bir araya getirse de ikili arasında buzların erimesi kolay olmayacaktır.

Güzide'nin aldığı haber onu Dündar ile zor bir yüzleşmeye sürükler. Tarık ise Güzide ile Sezai'ye huzur vermemek için elinden geleni yapar. Bu evliliği kabullenemeyen bir diğer kişi olan İpek ise büyük bir hamle yapmaya hazırlanır.

Kendini bir çıkmazda bulan Serra, Oltan'a karşı büyük kozunu kullanır. Tolga ise babasını şaşırtacak bir incelik gösterir. Selin hayatında sağlıklı bir döneme yelken açarken beklenmedik bir itiraf Kaşifoğlu ailesi için korkunç sonuçlar doğuracaktır...

atv Aldatmak 62. bölüm izle

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI

Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Berkay Ateş (Kahraman Sarpoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram Dicleli), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), İlayda Çevik (İpek Okuyan), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Selin Kahraman (Zeliş), Burcu Söyler (Selin), İrem Tuncer (Serra), Alize Gördüm (Azra Yanar), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü), Özlem Tokaslan (İlknur Gülsoy) ve Nursel Köse (Mualla Dicleli)

ALDATMAK YENİ BÖLÜM İZLE

Aldatmak dizisinin ATV'de 21 Mart günü yayınlanan 62. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte Aldatmak dizi izle linki...

ALDATMAK 62. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ