Aldatmak 57. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

İstanbul/haberglobal.com.tr
Aldatmak atv Dizi Haberleri
Aldatmak 57. Bölüm Tek Parça Full İzle ! ATV Aldatmak yeni bölüm izle !

Aldatmak dizisinin 57. bölümü ATV ekranlarında 8 Şubat 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü internete yüklendi. Aldatmak dizisinin son bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

ATV ekranlarında Aldatmak dizisinin 57. bölümü yayınlandı. Dizinin elli altıncı bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Aldatmak ile ilgili merak edilenler ile birlikte Aldatmak yeni bölüm izle linki... Dizi izle... atv Aldatmak 57. bölüm izle.

Atv ekranlarının dizisi Aldatmak'ın ekran macerası devam ediyor. Dizi haberleri...

ALDATMAK 56. BÖLÜMDE NE OLDU?

"Behram öldü, ben de gömdüm!"

Mualla'nın büyük bir sırrının ortaya çıkması Dicleli ailesinin gündemini değiştirir. Kahraman bir sevdiğine veda etse de Oylum ile kurduğu yeni ailesiyle mutludur. Yeşim ve Ümit kendilerini çaresiz bir durumda bulunca Güzide ve Sezai imdatlarına yetişir. Ancak bu beladan sandıkları kadar kolay kurtulamayacaklardır.

Güzide'yi ziyaret eden yeni bir yüz, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek bir bilgi verir. Bu sırada Güzide, Sezai'nin sakladığı büyük bir sırla yüzleşecektir. Sezai'yi bir seçim yapması için zorlayan İpek, beklenmedik bir anda gördükleriyle babasını Güzide'den vazgeçiremeyeceğini yeniden fark eder. Kendilerini adeta bir kabusun içinde bulan Tolga ve Selin zor günler geçirir. Bu sırada Selin acısıyla baş etmekte çok daha fazla zorlanır. Serra'nın küçük bir ihmali korkunç bir trajediye yol açacaktır…

atv Aldatmak 57. bölüm izle

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI

Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Berkay Ateş (Kahraman Sarpoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram Dicleli), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), İlayda Çevik (İpek Okuyan), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Selin Kahraman (Zeliş), Burcu Söyler (Selin), İrem Tuncer (Serra), Alize Gördüm (Azra Yanar), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü), Özlem Tokaslan (İlknur Gülsoy) ve Nursel Köse (Mualla Dicleli)

ALDATMAK YENİ BÖLÜM İZLE

Aldatmak dizisinin ATV'de 8 Şubat günü yayınlanan 57. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link aşağıdadır. İşte Aldatmak dizi izle linki...

ALDATMAK 57. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ