2024 Magnum Porsche Taycan 3. Dönem Çekilişi Sonuçları Açıklandı! İşte Asil ve Yedek Talihliler

Haber Merkezi
2024 Magnum Porsche Taycan 3. Dönem Çekilişi Sonuçları Açıklandı! İşte Asil ve Yedek Talihliler

Otomobil kazanma fırsatı sunan Magnum’un 3. Dönem çekilişi, 22 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda, iki şanslı kişi Porsche Taycan kazandı. Çekilişe katılan birçok kişi, Magnum çekiliş sonuçları ve asil-yedek isim listesi için araştırmalara başladı. İşte çekilişin tüm detayları ve kazananların bilgilerine nasıl ulaşabileceğinize dair rehber...

Magnum Çekilişi Ne Zaman ve Nasıl Yapıldı?

Dönem Magnum Porsche Taycan çekilişi, 22 Ekim 2024 Salı günü saat 11:30’da noter huzurunda gerçekleştirildi. Çekilişe 20.292.390 kişi katıldı ve büyük ödül olarak iki adet Porsche Taycan, asil talihlilere verilmek üzere belirlendi​.

Magnum Çekiliş Sonuçları Ne Zaman Açıklandı?

Magnum çekiliş sonuçları, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü duyuruldu. Kazananların isimleri Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde ve Magnum’un resmi web sitesinde yayınlandı. Çekilişe katılanlar, magnum.com.tr üzerinden de sonuçlara ulaşabilir.

Porsche Taycan Kazanan Asil ve Yedek İsimler Listesi

Çekiliş sonucunda asil ve yedek talihliler, ödüllerini alabilmek için belirli tarihlere kadar başvuruda bulunmak zorundalar:

Asil talihliler: 11 Kasım 2024’e kadar
Yedek talihliler: 25 Kasım 2024’e kadar

Başvuru için gerekli belgeler:

Kimlik fotokopisi
Kazanılan şifreli ürün çubuğu
İletişim bilgileri
Belgeler, [email protected] adresine, 0212 217 41 21 numaralı faksa veya U2 Tanıtım'ın Beyoğlu-İstanbul adresine teslim edilmelidir.

Ödül Teslimi ve Vergi Yükümlülükleri

Son teslim tarihi 15 Mart 2025 olup, vergi yükümlülükleri kazanan kişilere aittir. ÖTV ve KDV dışındaki tüm vergi ve harcamalar talihliler tarafından karşılanacaktır. Kampanyaya katılanların 18 yaşından büyük olması gerekmektedir; aksi halde kazansalar dahi ödülleri teslim edilmez.

Magnum çekiliş sonuçları ve kazanan isimlerin detayları için magnum.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, çekiliş sonuçlarıyla ilgili tüm bildirimler eksiksiz adres bilgisi veren talihlilere taahhütlü posta ile yapılacaktır.

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI