Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı

Yargı Dizi Haberleri
Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı, 19 Eylül Pazar akşamı 1'inci bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümüyle beğeni toplayan dizide Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan'ın, dizinin senaristi Sema Ergenekon ile evli olduğu ortaya çıktı.

Kuruluş Osman, Siyah Beyaz Aşk ve Kara Sevda gibi reyting rekortmeni yapımlarda rol alan Uğur Aslan, özel hayatını kameralardan uzakta yaşamayı tercih ediyor. 

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 1

Şu sıralar Yargı dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve performansıyla beğeni toplayan Uğur Aslan'ın hayatı merak konusu oldu. 

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 2

22 YILLIK AŞK

49 yaşındaki oyuncunun 22 yıldır başarılı senarist Sema Ergenekon ile evli olduğu ortaya çıktı. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin 3 çocuğu bulunuyor. 

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 3

Sema Ergenekon, Gümüş, Karadayı, Sıla, Gülperi ve Melekler Korusun gibi yapımlara imza attı. Şu sıralar ise Yargı dizisinin senaristliğini üstleniyor.

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 4

Eşi Uğur Aslan ile birlikte verdiği bir röportajda Sema Ergenekon, evliliğiyle ilgili şunları söylemişti:

"Birlikte büyümüş olmaktan, her şeyimi biliyor olmasından mutluyum.  İsterim ki ömrüm boyunca birlikte olalım. Uğur bana bir defter hediye etmişti, onda şöyle yazıyordu, "Aynı mezarda başın omzumda uyumak dileğiyle..."

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 5

 KANSERİ YENDİ

2014 yılında kanser tedavisi gören Sema Ergenekon, hastalıkla olan mücadelesini kazandı.

Yaklaşık 5 yıl önce katıldığı bir konferansta tedavi sürecini şöyle anlattı:

“Kemoterapi ve radyoterapi bittikten sonra Nuran hocamızla vedalaşırken bana ‘Bu hastalığa neden yakalandığını biliyor musun? Bunun nedenini bulamazsan seni 5 sene sonra yine tedavi etmek durumunda kalırım’ deyince hastalığı öğrendiğim andan daha büyük bir şok yaşadım; gerçekten de neden bu hastalığa yakalanmıştım? Bu soruyu hiç düşünmediğimi fark ettim. Yüzleşmem gerekiyordu kendimle. Yüzleştim.”

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan’ın eşi tanıdık çıktı - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV

Yargı dizisi Uğur Aslan Sema ergenekon Fox TV FOX TV dizileri