Sporcu beslenme takviye ürünleri geliştiren Bestline Nutrition uluslararası pazara açılıyor

Sağlık Haberleri
Sporcu beslenme takviye ürünleri geliştiren Bestline Nutrition uluslararası pazara açılıyor

Spor yapanların aynı zamanda beslenmelerini de dikkat etmeleri gerekiyor. Bu amaçla pek çok çeşitte sporcu takviye besinini piyasada bulabilmek mümkün. Şimdi onların arasına yeni bir firma daha katıldı: Bestline Nutrition.

Polonya merkezli Bestline Nutrition,  yüksek kalitede hammaddelerle geliştirdiği ve modern laboratuvarlarda test ettiği sporcu destek besinleriyle dikkat çekiyor. 

Uluslararası pazara açılan Bestline Nutrition markası ana ilkelerini, yüksek kalite, uygun fiyat ve lezzetle birleştiriyor. Profesyonel sporcularla yapılan çok sayıda çalışma ve iş birliği sayesinde çeşitli spor beslenmesi türleri için etkili formüller geliştiriliyor.

Bestline Nutrition'ın tüm sporcu besin desteği ürünleri uluslararası GMP ve HACCP gıda güvenliği standartlarına uygun ve geniş bir ürün yelpazesine sahip. 

Besin destekleri arasında proteinler, antrenman öncesi, vitamin ve amino asit kompleksleri, gainerer ve kreatinler sayılabilir. Hepsinin ortak özelliği ise sindiriminin kolay olması.

Firmanın en popüler ürünleri arasında yağsız kas kütlesi kazanmaya yardımcı olan ve yoğun antrenman seansının ardından toparlanmayı hızlandıran Best Whey, kilo almakta zorlananlar ve yüksek karbonhidrata ihtiyaç duyan sporcular için hazırlanan Gigant Mass Gainer, erkek vücudunun fizyolojik ihtiyaçlarına göre tasarlanan Best-Men ve antrenman öncesi aktif uyarıcılar içeren Tornado sayılabilir. 

Polonya ve AB'nin ilgili yasal düzenlemelerine tabi olan Bestline Nutrition'ın ürünleri yeni başlayanlar da dahil olmak üzere farklı sporcular için geliştirildi. 

Kaynak: Diğer

spor beslenme