Sağlık Bakanlığı'ndan yeni mesajınız var: Aşkım sigarayı bırakır mısın?

Sağlık Bakanlığı'ndan yeni mesajınız var: Aşkım sigarayı bırakır mısın?

Sağlık Bakanlığı, sigarayı bırakmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı. Yeni uygulama sayesinde vatandaşlar, sigarayı bırakmak istediği kişilere otomatik mesaj (SMS) gönderip onları teşvik edebilecek.

Sağlık Bakanlığı, sigarayı bırakmakta zorlanan kişileri teşvik etmek amacıyla yeni bir uygulama başlattı. 'Bir yakınımın sigarayı bırakmasına destek olmak' sloganıyla başlatılan uygulama ile vatandaşlar Sağlık Bakanlığının internet sitesi üzerinden, yakınlarına otomatik mesaj göndererek sigarayı bırakmasına yardımcı olabilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI: "AŞKIM SİGARAYI BIRAKIR MISIN?"

Kısa bir süre önce hayata geçen uygulamayı kullanmak için mesajı alacak kişiyi ve mesaj türünü belirtmek gerekiyor. 'Babacığım, Anneciğim, Sevgili Ağabeyim, Sevgili Ablam, Canım Kardeşim, Sevgili Dayıcım, Sevgili Amcam, Sevgili Halacığım, Sevgili Teyzeciğim, Canım Anneannem, Canım Babaannem, Dedeciğim, Canım Arkadaşım, Sevgili Dostum, Sevgili Büyüğüm, Sevgili Eşim, Sevgilim, Aşkım' özel butonları bulunan uygulamada eklemek istenilen mesaj seçeneği de yer alıyor. 

Sağlık Bakanlığı'ndan yeni mesajınız var: Aşkım sigarayı bırakır mısın? - Resim : 1

Sağlık bakanlığı sigara mesaj