İspanyol Survivor yarışmacısı peş peşe estetik ameliyatların ardından bu hale geldi: Öleceğimi sandım

İspanya estetik Survivor
İspanyol Survivor yarışmacısı peş peşe estetik ameliyatların ardından bu hale geldi: Öleceğimi sandım

İspanya'da yayınlanan Survivors'ın yarışmacılarından La Pelopony, Türkiye'de altı estetik ameliyat birden olduktan sonra kabusu yaşadı.

2 yüz gerdirme, kedi gözü, kaş kaldırma, göz kapağı estetiği ve burun estetiği için Türkiye'ye gelen ve hepsini aynı anda yaptıran İspanyol Survivor yarışmacısı La Pelopony hayatından endişe eder haber geldi.

Ameliyat sonrası 2 gün boyunca kör kaldığını söyleyen ve nefes almasını engelleyen iltihapların oluştuğunu anlatan Pelepony, yaşadığı şoku sosyal medyadan anlattı.

Yüzü bandajlarla kaplı olan Pelopony, "Ameliyat çok karışıktı, konuşmakta zorlanıyordum, çok çok hastaydım. Birçok ameliyat birden oldum. Uyandığımda göremiyordum ve nefes alamıyordum. Anksiyete krizi geçirdim" diye konuştu.

İspanyol Survivor yarışmacısı peş peşe estetik ameliyatların ardından bu hale geldi: Öleceğimi sandım - Resim : 1

Pelopony, "Böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim asla ameliyat olmayı kabul etmezdim" dedi.

Öleceğini sandığını, burundan nefes alamadığını ve ağzının çok şiştiğini söyleyen eski Survivor yarışmacısı "Dişlerim bile hareket ediyordu, korkunç zamanlar geçirdim, gerçekten korkunçtu" şeklinde konuştu.

Pelepony şu anda tek isteğinin sağlığının yerine gelmesi olduğunu belirterek nasıl göründüğünün umurunda bile olmadığını kaydetti.