Altı yıldır kolunda penisle yaşayan adam Tinder'a hazır!

Sağlık
Altı yıldır kolunda penisle yaşayan adam Tinder'a hazır!

Yaşadığı bir kan enfeksiyonu nedeniyle penisini kaybeden 47 yaşındaki Malcolm MacDonald modern tıbbın sayesinde uzun süren bir bekleyişin ardından cinsel organına kavuştu.

HABER GLOBAL - Hastalığının ardından cinsel organını kaybeden MacDonald için 2015 yılında yeni bir penis hazırlandı. Ancak kanındaki oksijen eksikliği nedeniyle organ talihsiz adamın koluna aşılandı. İşler istendiği gibi gitmeyince süre uzadıkça uzadı.

6 yıldır kolunda yapay bir penisle yaşayan Malcolm MacDonald'ın derdi sona erdi ve bir operasyonla cinsel organı kolundan alınarak olması gereken yere nakledildi. Tüm bu süreç 50 bin sterline mal oldu.

Kanal 4 televizyonu MacDonald'ın başından geçenleri anlatan bir belgesel yayınlayınca hikayesi de tüm İngiltere'de konuşulur oldu.

Ameliyatın ardından kendine güveni yerine gelen talihsiz adam yaptığı açıklamada artık aşka hazır olduğunu belirtirken çevrimiçi flörte başladığını söyledi.

Dokuz saatlik ameliyat sonunda biten çilesinin ardından kendini iyi hissettiğini söyleyen MacDonald, "Hayatım geri geldi. Biriyle tanışmak güzel olurdu, ona hikayemi anlatırdım" dedi.

Tinder'da profil açtığını belirten MacDonald aşkı bulmaya hazır olduğunu belirtti.

Ancak MacDonald'ın cinsel ilişkiye girebilmesi için halen birkaç prosedürü daha aşması gerekiyor. Şimdilik idrarını yapabiliyor ancak işlevsel kullanım için biraz daha zamana ihtiyacı var.

 

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere İngiltere haberleri