Zümrüdüanka'nın Saniye'si Sebahat Kumaş photoshop'la kalça yaptı! Sosyal medyanın diline düştü

Zümrüdüanka'nın Saniye'si Sebahat Kumaş photoshop'la kalça yaptı! Sosyal medyanın diline düştü

Fox TV'de ekranlara gelen Zümrüdüanka dizisi oyuncularından Sebahat Kumaş, photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen ve imkansız bir aşkın anlatıldığı Zümrüdüanka,  Fox TV'nin yüzünü güldüren yapımlardan biri oldu.

Zümrüdüanka'nın Saniye'si Sebahat Kumaş photoshop'la kalça yaptı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 1

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Selim Bayraktar gibi başarılı isimlerin yanı sıra Alp Navruz, Ceren Yılmaz gibi genç isimler de yer alıyor. Dizide hem performansı hem de güzelliğiyle dikkat çeken isimlerden biri ise Sebahat Kumaş...

Zümrüdüanka'nın Saniye'si Sebahat Kumaş photoshop'la kalça yaptı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

Daha önce Kalbimdeki Deniz ve Karagül dizileri ile tanınan genç oyuncu, Zümrüdüanka'da 20'li yaşların ortasında olan Demirkan Holding'in yüzlerce çalışanından birini canlandırıyor. Çilekeş, cefakar, tüm yaşamını kardeşi Oya'ya adamış genç bir kadına başarılı bir şekilde hayat veren Kumaş, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. 

Sebahat Kumaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla takipçilerini ikiye böldü. Çiçekli mini elbisesi ile poz veren Sebahat Kumaş'ın bu paylaşımı kafaları karıştırdı. Zayıf bir yapısı olan oyuncunun bu pozunda photoshop'la kalçasını daha belirgin hale getirdiği gözlerden kaçmadı.

Zümrüdüanka'nın Saniye'si Sebahat Kumaş photoshop'la kalça yaptı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

Bazı takipçileri fotoğrafta hiçbir oynama olmadığını düşünse de takipçilerinin çoğu 'photoshop olduğu çok belli' yorumunda bulundu. 

Zümrüdüanka