Zeynep Koçak'ın son hali şaşırttı! Güllü'ye benzetildi

Magazin Haberleri
Zeynep Koçak'ın son hali şaşırttı! Güllü'ye benzetildi

Çok Güzel Hareketler programıyla tanınan oyuncu ve yazar Zeynep Koçak değişimiyle şoke etti. Arabesk şarkıcısı Güllü'ye benzetilen Zeynep Koçak, bambaşka birisi oldu.

Zeynep Koçak seyirci karşısına ilk kez 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi ile çıkmıştı. Çok Güzel Hareketler'in Zeynep'i olarak tanınan ve bir dönem, ekip arkadaşı da olan şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Zeynep Koçak, sık sık estetikli halleriyle magazin basınında kendisine yer buluyor.

Zeynep Koçak'ın son hali şaşırttı! Güllü'ye benzetildi - Resim : 1

ZEYNEP KOÇAK'I GÜLLÜ'YE BENZETTİLER

"Estetiğe karşı değilim." açıklamasıyla da bilinen Zeynep Koçak, saçlarını tamamen sarıya döndürdü ve bambaşka birisi oldu. 41 yaşında olan Koçak, son haliyle arabesk müzik sanatçısı Güllü'ye de benzetildi.

İşte Çok Güzel Hareketler'in yıldızı Zeynep Koçak'ın son hali...

Zeynep Koçak'ın son hali şaşırttı! Güllü'ye benzetildi - Resim : 2

BADEM GÖZ AMELİYATI MI MAKYAJ MI?

Saçlarını sarıya döndüren Koçak'ın son hali takipçilerinin de dikkatini çekti. Koçak'ı şarkıcıya Güllü'ye benzetenler de oldu.

Oyuncuya "Bakışları dışında her şeyi değişmiş", "Eskiden ne güzeldin", "Herkes de badem göz ameliyatına merak sardı yazık" yorumları geldi.

Zeynep Koçak'ın son hali şaşırttı! Güllü'ye benzetildi - Resim : 3

ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

27 Ağustos 1983 doğumlu olan Zeynep Koçak, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ilk sezonunda yer alan isimlerden biriydi. 2008-2011 yılları arasında burada performans gösteren Koçak, aynı yıllarda Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşamıştı. Ardından ikili ayrılık kararı almıştı.

2009’da Neşeli Hayat’ta, 2010’da Çok Film Hareketler Bunlar’da, 2016’da Küçük Esnaf filminde görev almıştı.

TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Koçak öğrenim süresi boyunca klip ve kısa film yönetmenliği yaptı. "Tik Tak" animasyon kısa filmi Cannes dahil uluslararası yirmiden fazla festivalden ödül aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Zeynep Koçak Çok Güzel Hareketler Bunlar Zeynep Koçak son hali Güllü magazin haberleri