Zeynep Koçak’ın son hali! Herkes diyet yaparken o kilo aldı: '37 kilodan 65’e çıktım'

Magazin Haberleri
Zeynep Koçak’ın son hali! Herkes diyet yaparken o kilo aldı: '37 kilodan 65’e çıktım'

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını duyuran oyuncu Zeynep Koçak son haliyle görenleri şaşırttı. Herkes diyet yaparken 37 kilodan 65 kiloya çıkarak değişim geçirdiğini belirten ünlü ismi gören hayranları tanımakta zorlandı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla adından söz ettiren Zeynep Koçak son haliyle gündeme geldi. Sarı saçlarını boyatan ve oldukça değişen Zeynep Koçak adeta bambaşka biri oldu. Herkes diyet yaparken 37 kilodan 65 kiloya çıkarak değişim geçirdiğini belirten ünlü isim son haliyle ilgili konuştu.

Zeynep Koçak’ın son hali! Herkes diyet yaparken o kilo aldı: '37 kilodan 65’e çıktım' - Resim : 1

Sosyal medyada değişimi hakkında yapılan haberlerle ilgili Koçak "Her ay bir haber çıkıyor. Düzenli olarak birileri şok oluyor. Eskiden 37 kiloydum, şimdilerde 65 kiloya çıktığım oluyor. Kilo farkı ve ufak dokunuşlar var. Estetiğe karşı değilim" açıklamasında bulundu.

Snob Magazin'in haberine göre; estetik üzerine çok fazla soru alan oyuncu "Bu konulara girmeyelim" dedi. Koçak hayatında kimse olmadığını da söyledi.

Zeynep koçak

Herkes diyet yaparken Zeynep Koçak'ın kilo alarak değişimini gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Bambaşka biri olmuş, kilo yaramış çok güzel" gibi yorumlarda bulundu.

Zeynep Koçak, dört sene sonra setlere dönmeye hazırlanıyor.

Oğuzhan Koç

Zeynep Koçak, oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Zeynep Koçak Zeynep Koçak son hali magazin magazin haberleri Çok Güzel Hareketler Bunlar