Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..."

Magazin Haberleri
Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..."

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünyaevine giren Zeynep Bastık ve reklamcı Tolga Akış, boşanma kararı aldı. Boşanma kararı sonrası şok eden ihanet iddiası gündeme geldi.

Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış’la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenmişti. Çift boşanma kararı alarak yakınlarını şaşırttı.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..." - Resim : 1

Zeynep Bastık, evliliği bitirmek konusunda eşiyle anlaşmaya vardıktan sonra birlikte yaşadıkları Levent’teki evden ayrıldı ve kendine Ulus’ta yeni bir daire kiraladı.

Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..." - Resim : 2

"EVLİLİK İŞİNİ BECEREMEDİK"

Akış, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Ayrılık söylentilerini doğrulayan Tolga Akış, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum..."

Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..." - Resim : 3

"BİRBİRİMİZİN HAYATINDAN ÇIKMIYORUZ"

Bastık ise, çıkan boşanma haberleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek.”

Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!"

Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..." - Resim : 4

İHANET İDDİASI

Bu açıklamaların ardından Hürriyet'ten Orkun Ün, Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftinin boşanma kararının perde arkasını açıkladı.

İşte o yazı…

“Zeynep ve Tolga 4 ay önce ayrılık kararı almış ama birlikte yaşamaya devam etmişler. Ta ki 1 ay öncesine kadar...”

Zeynep, beraber oturdukları evden 1 ay önce taşınmış. Ünlü şarkıcı, ev bakmaya da Tolga ile beraber gitmiş.

Düşünün... Ayrılık kararı alıyorsunuz ve ev bakmaya eşinizle beraber gidiyorsunuz. Bunu anca birbirlerine karşı duygusal bağı kalmayan insanlar yapabilir.

Şimdi sosyal medyada... 'İkisi de zaten birbirini sevmiyordu’ ya da ‘İhanet var’ dedikoduları dolaşıyor. Bilemem... Ama iddialar arasında Tolga’nın gizli sevgilisine daire tuttuğu, Zeynep’in ikiliyi evde bastığı da var. Zeynep’in stilistiyle ilişki yaşadığı da...”

Zeynep Bastık ile Tolga Akış ayrılığında ihanet iddiası! "Gizli sevgilisine..." - Resim : 5

Kaynak: Diğer

Zeynep Bastık Tolga Akış magazin haberleri boşanma haberleri