Zeynep Bastık hakkında şoke eden iddia! Sahne ücretini beğenmeyince konseri iptal etti

Zeynep Bastık hakkında şoke eden iddia! Sahne ücretini beğenmeyince konseri iptal etti

Şarkıcı Zeynep Bastık hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. San Francisco'da konser vermek için mekan sahibiyle 10 bin dolara anlaşıp kontrat yapan Bastık'ın sahneye çıkmaktan vazgeçtiği öne sürüldü.

Habertürk'ün haberine göre, son dönemin popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık, San Francisco'da bulunan bir restoranda sahne almak için 10 bin dolara mekanın sahibi Revnak Tarhan ile anlaştı. 

SAHNE ÜCRETİNİ ARTTIRMAK İSTEDİ

25 - 26 Ocak 2020 tarihleri arasında iki gün boyunca performans sergileyecek olan Bastık'ın biletleri iki saatte tükendi. Bastık'ın sevgilisi, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış, Bastık'ın sahne fiyatını artırmak istedi. 

10 bin doların üzerinden kontrat yapılmasının hatırlatılması üzerine Akış, "10 bin doları ben evde koyduğum yeri unutuyorum, jest olsun diye bazen organizatörlere bırakıyoruz bu rakamları" yanıtını verdi. 

Bu talebi olumsuz karşılayan Akış, konsere katılamayacakları bilgisini verdi. Zeynep Bastık kontrat imzalamasına rağmen konseri iptal etti. 

Mekanın sahibi Revnak Tarhan yaptığı açıklamada, "mağdur olduk" dedi. 

Zeynep Bastık hakkında şoke eden iddia! Sahne ücretini beğenmeyince konseri iptal etti - Resim : 1

TOLGA AKIŞ: ARADAKİ ORGANİZATÖR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Zeynep Bastık'ın sevgilisi, aynı zamanda menajeri olan Akış, olayın bir organizasyon hatası olduğunu belirterek, 'Ana organizatörümüz Serdar İlhan... Zaten tüm piyasa tanır kendisini... Tüm Amerika işlerimizi yürüten kendisi ve avukatı. Alp Bey, ABD'nin güney kısmındaki organizasyonları yapacak alt organizatörlerden biriydi, hem tavrından hem de eksik bilgiler verdiği için onunla çalışmama kararı aldık. Hiçbir para almadık, asla. Böyle bir şey olursa, biz mesleği bırakırız. Revnak Tarhan'ı tanımıyorum. Aradaki organizatör ortalığı karıştırdı" ifadelerini kullandı. 

MEKANIN SAHİBİNDEN YANIT

Biz Zeynep Bastık'ı çok seviyoruz. Buradaki Türkler de kendisine çok ilgi gösteriyorlar. Ancak burada önemli olan; menajeri yani sevgilisi, hatta magazin basınından okuduğum kadarıyla evlenmeyi düşündüğü kişinin tutumu... Kontrat yapmış olmamıza rağmen türlü çirkin bahanelerle kontratı iptal etmiş olması... Hatta hatta bir de bizim kendisiyle anlaşmış olduğumuz halde 10 bin dolarlık bütçe için, "ben bu parayı evde koyduğum yeri unutuyorum" diyecek kadar kendini bilmez davranışlarda bulunması... 

Kaynak: Habertürk

Zeynep Bastık Tolga Akış