Zeynep Avcı, O Ses Almanya'da yıktı geçti! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi

Magazin Haberleri

Almanya'nın Pro 7 adlı kanalında yayınlanan O Ses Almanya (Voice of Germany) yarışmasına katılan Zeynep Avcı, Türkçe seslendirdiği 'Yalan' adlı şarkıyla büyük beğeni topladı. Sosyal medyada gündem olan Avcı'nın performansına Demet Akalın'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

O Ses Türkiye’nin Almanya’daki versiyonu Voice of Germany yarışmasına katılan Türk kökenli Zeynep Avcı, Tan Taşçı’ya ait Yalan şarkısı söyledi ve büyük beğeni topladı.

Zeynep Avcı, O Ses Almanya'da yıktı geçti! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi - Resim : 1

Dört jüriden de onay alan ve herkesin kendi ekibinde görmek istediği Zeynep şarkısına başlayınca, Almanlar billur gibi sesle bir an şok yaşadı.

Zeynep Avcı, O Ses Almanya'da yıktı geçti! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi - Resim : 2

“Aman tanrım Türkçe şarkı” sesleri duyuldu ve jüri tüyleri diken diken olmuş, gözleri dolarak şarkıyı büyük bir zevkle dinledi. Şarkının sonunda salon Avcı'yı ayakta alkışladı.

Zeynep Avcı, O Ses Almanya'da yıktı geçti! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi - Resim : 3

"TEK KELİMESİNİ ANLAMADIK AMA..."

Alman jürisi, “Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum” diyerek hayranlıklarını dile getirdi.

Şarkı, daha sonra sosyal medyada binlerce beğeni aldı. Sarah O'Connor ve diğer jüri üyelerinin ekibinde görmek istediği Avcı, Johannes'i seçti.

DEMET'TEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

37 yaşındaki Zeynep Avcı'nın performansı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü isimler de Avcı'yı tebrik etmeyi ihmal etmedi. Yalan şarkısına imza atan Tan Taşçı, Twitter hesabından Zeynep Avcı'yı tebrik etti.

Şarkıcı Demet Akalın ise dikkat çeken bir yorumda bulundu. Tan Taşçı'nın gönderisini alıntılayan Akalın, paylaşımında, "Almanlara tercüme edelim, daha da dağılsınlar" ifadelerini kullandı.

Zeynep Avcı, O Ses Almanya'da yıktı geçti! Demet Akalın'dan yorum gecikmedi - Resim : 4

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

20 yıldır sahnelerde olan Berlinli Zeynep, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya geldi ve Berlin'de büyüdü. Hem Almanca hem de Türkçe'ye çok iyi hakim olan Zeynep, ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde bunu başardığını dile getiriyor

 

Kaynak: Haber Global TV

o ses almanya Zeynep Avcı Voice of Germany Tan Taşçı Demet Akalın magazin haberleri magazin Almanya Zeynep Avcı kimdir