Zerrin Özer: Nefret etmişsiniz, özür dilerim

Zerrin Özer: Nefret etmişsiniz, özür dilerim

Geçtiğimiz günlerde yalnızca 36 saat evli kaldığı Murat Akıncı'dan boşanan Zerrin Özer, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına gelen tepkiler üzerine takipçilerinden özür diledi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanmayan, sadece gideceği konserleri duyuran 62 yaşındaki Zerrin Özer, dün üzerinde filtre uyguladığı bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunmuş ancak bu kareye çok sayıda eleştiri gelmişti.

Takipçilerinden filtreyi çok yoğun uyguladığı için ifadesinin değiştiği yönünde eleştiriler alan Zerrin Özer, sonraki paylaşımında kullanıcılara durumu açıkladı. 

Zerrin Özer: Nefret etmişsiniz, özür dilerim - Resim : 1

Özer, filtresiz bir poz paylaşarak, "Dikkat dikkat! Bundan önceki resme bayılmışsınız ha ha ha ha yani benim canlarım şaşırmış 'Nefret etmişsiniz' ben de anlamadım. 'Bu nasıl bir resim! Zerrin nerede?' dedim. Ha ha ha (Oy öleyim size) Haklısınız tabi… Tabii ki ben ne anlarım Photoshop'tan ha ha ha… Kızmışsınız bana 'O ışık ney?' zannedersin resmim uzaydan gelmişim gibi… Vah vah vah özür dilerim. Ne bileyim ışık ve de çizgiler kapansın diye, ben işte anca böyle yaparım. Oysa ne güzel güzelleştiriciler varmış! Amanın kaldırmıyorum, bana kızmalarınızı göreyim de unutmayayım diye… Sizi çok seviyorum" dedi.

Zerrin Özer: Nefret etmişsiniz, özür dilerim - Resim : 2

Zerrin Özer photoshop