Zeki Müren'i eleştiren Özdemir Erdoğan'ın 1990 yılındaki albüm kapağı sosyal medyada olay yarattı

Zeki Müren'i eleştiren Özdemir Erdoğan'ın 1990 yılındaki albüm kapağı sosyal medyada olay yarattı

Özdemir Erdoğan'ın 1990 yılında piyasaya sürdüğü 'Düşünceli Şarkılar' albümünün kapağı sosyal medyada gündem oldu.

Özdemir Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 'Sanat Güneşi' ve 'Paşa' olarak anılan Zeki Müren hakkında, "Ya bu adama 'Paşa' dediler. Bir Allah’ın kulu paşası da çıkıp, 'Ya buna madam deyin, başka bir şey söyleyin ama Paşa demeyin orduyu ilgilendiriyor bu' demedi" diye eleştirilerde bulunmuştu. Müren, hakkında söyledikleri ile tepki toplayan Özdemir'in, 1990 yılında yayınladığı 'Düşünceli Şarkılar' isimli albüm kapağındaki çıplak fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Zeki Müren'i eleştiren Özdemir Erdoğan'ın 1990 yılındaki albüm kapağı sosyal medyada olay yarattı - Resim : 1Erdoğan o fotoğraflar için şu açıklamayı yapmıştı: "Her türlü giysiden, maddi değerlerden arınmış, yalın bir adamı anlatmaya çalışıyorum."

Zeki Müren'i eleştiren Özdemir Erdoğan'ın 1990 yılındaki albüm kapağı sosyal medyada olay yarattı - Resim : 2Ersen ve Dadaşlar’ın solisti Ersen Dinleten de, Özdemir Erdoğan’ı sert bir dille eleştirdi: "Dilini tutup kafayı sıyırmasa ülkenin en iyi müzisyenlerinden biri. Ayrıca çok severim ancak dili ve davranışları yüzünden bir yıldız sanatçı olamadı, yazık çok yazık."

 

Özdemir Erdoğan Zeki Müren