"Zehirli et verilsin!" diyerek tepki çekmişti... Yıldız Tilbe köpekleri sevdiği anları paylaştı

Magazin Haberleri

Şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" diyerek büyük tepki çekmişti. Ünlü şarkıcı bu kez sokak köpeklerini sevdiği anları paylaştı.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya platformu X'de yaptığı paylaşım ile adından yine söz ettirdi.

57 yaşındaki şarkıcı, sokak köpeklerini sevdiği anları paylaştı. 

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yaptığı, "Saldırgan köpeklere zehir et verilsin" diyerek tepki çekmişti. 

"SALDIRGAN KÖPEKLERE ZEHİRLİ ET VERİN, GEBERSİNLER"

Yıldız Tilbe, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvan da kurtulsun insan da" ifadelerini kullanmıştı.

"Zehirli et verilsin!" diyerek tepki çekmişti... Yıldız Tilbe köpekleri sevdiği anları paylaştı - Resim : 1

"İNSANLARI PARÇALAYAN KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM"

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şu şekilde devam etmişti:

"Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın da hayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan, öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum."

"Zehirli et verilsin!" diyerek tepki çekmişti... Yıldız Tilbe köpekleri sevdiği anları paylaştı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Tilbe saldırgan köpekler zehirli et köpek sosyal medya platformu X magazin haberleri