Zalim İstanbul'un Agah'ı Fikret Kuşkan eski eşi için mahkemeye başvurdu

Zalim İstanbul'un Agah'ı Fikret Kuşkan eski eşi için mahkemeye başvurdu

Usta oyuncu Fikret Kuşkan mahkemeye başvurarak eski eşi Bahar Kerimoğlu'na yönelik koruma talep etti. Kuşkan, eski eşinin kendisine hakaret ettiğini ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti.

Hürriyet'in haberine göre; Fikret Kuşkan ile Bahar Kerimoğlu, 4 yıl süren evliliklerini 2009'da bitirdi. Kuşkan, boşandıktan yaklaşık 5 yıl sonra müzik öğretmeni Arsevi Özkara'yla evlendi. Ancak bu evlilikle birlikte eski eşiyle olan sorunları yeniden baş gösterdi. Bahar Kerimoğlu'nun açtığı davalarla gündeme gelen ikili arasında süren gerginlik yeni bir davaya konu oldu.

PSİKOLOJİK ŞİDDET

Kuşkan, Kerimoğlu'nun kendisine gönderdiği mesajlar ve yaptığı aramalar nedeniyle İstanbul 1. Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma talep etti. Dava dilekçesinde, Kerimoğlu'nun Kuşkan'a psikolojik şiddet uyguladığı öne sürülerek "Kuşkan'ın aile huzuru hedef alınıyor" denildi. Mahkeme, Kerimoğlu hakkında eski eşine 2 ay yaklaşmama cezası verdi. Kerimoğlu iletişim araçlarıyla da eski eşini rahatsız edemeyecek.

"TATİLLERDE BİLE ZOR GÖRÜRSÜN ÇOCUĞUNU"

Bahar Kerimoğlu tarafından atılan mesajlar mahkemeye de sunuldu. Mesajların birinde Kerimoğlu şu ifadeleri kullanmış: "Gülünç ve zavallı her hareketin. Çocuğuna karşı sorumluluklarını adam gibi üstlen, kendi bencilliğinden, komplekslerinden sıyrıl. Onun mutluluğuna, huzuruna, sağlığına odaklan; yoksa tatillerde bile zor görürsün çocuğunu."

Fikret Kuşkan'ın Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu var.

Fikret Kuşkan