'Zaferin Rengi' kadrosu çekimler için geri sayıma başladı

Magazin Haberleri
'Zaferin Rengi' kadrosu çekimler için geri sayıma başladı

Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri ve Birce Akalay'ın başrolleri paylaştığı Zaferin Rengi filmi sete çıkmak için gün sayıyor.

Eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesiyle örülmüş olan Zaferin Rengi güçlü oyuncu kadrosu ile önümüzdeki sezonun en iddialı sinema filmleri arasında olmaya aday.

'Zaferin Rengi' kadrosu çekimler için geri sayıma başladı - Resim : 1

UNUTULMAZ BİR HİKAYENİN BENZERSİZ KAHRAMANLARI

Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i canlandıracağı daha önce açıklanan yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka ve Peyker rölünde yer alacak olan Gülper Özdemir dışında filmde; ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek.

'Zaferin Rengi' kadrosu çekimler için geri sayıma başladı - Resim : 2

Yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz tarafından Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan Zaferin Rengi 2024’ün ilk yarısında seyirci ile sinemada buluşacak.

Kaynak: Haber Global TV

Nejat İşler Zaferin Rengi filmi kültür sanat haberleri