Yüz güzelliği dikkat çekmişti! Demet Akalın'dan takipçilerine 'Nazmiye' tepkisi

Müge Anlı Magazin Haberleri
Yüz güzelliği dikkat çekmişti! Demet Akalın'dan takipçilerine 'Nazmiye' tepkisi

Şarkıcı Demet Akalın son günlerde gündemden düşmeyen Müge Anlı'daki Nazmiye hakkında konuştu. Demet Akalın, Müge Anlı'daki Nazmiye'ye güzel denmesine tepki gösterdi.

Müge Anlı'da Nevrigül Alan'ın ölümüne dair şüpheler ile ilgili konu işlenmeye devam ediyor. Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye, Müge Anlı'da vermiş olduğu tepkiler ve bazı söylemleri ile gündem oldu. Önce yakışıklı erkek tanımı daha sonra da Müge Anlı'daki güvenliğe atmış olduğu Instagram DM mesajları ile sosyal medyada gündem olan Nazmiye, yüz güzelliği ile de dikkat çekmişti. Bu durum şarkıcı Demet Akalın'ın tepkisini çekti.

Yüz güzelliği dikkat çekmişti! Demet Akalın'dan takipçilerine 'Nazmiye' tepkisi - Resim : 1

"DÜNYA GÜZELİ DEYİP DURMAYIN"

Demet Akalın sosyal medyada Müge Anlı'daki Nazmiye ile ilgili paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı paylaşımında, "Şuna dünya güzeli deyip durmayın be! Dişlerini bile fırçalamamış yıllarca!" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

2 Eylül Cumartesi günü, Bursa Gemlik'te kaybolan iki çocuk annesi, 22 yaşındaki Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde, 18 Ekim Çarşamba günü, ağacı asılı halde ölü bulundu. Cenazesine, en son telefonda görüştüğü, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Doğan Aydın'ın işaret ettiği zeytinlik alanda ulaşıldı.

Yüz güzelliği dikkat çekmişti! Demet Akalın'dan takipçilerine 'Nazmiye' tepkisi - Resim : 2

KARDEŞİ NAZMİYE'DEN ABLASI HAKKINDA İDDİALAR

Nazmiye Tutaner, ablası Nevrigül Alan hakkında ablasının para karşılığı başka erkeklerle beraber olduğunu, eniştesi Remzi'nin bundan haberdar olduğunu hatta ablasından para istediğini iddia etti.

Nazmiye'nin bir başka iddiası ise ablası Nevrigül'ün sevgilisi Doğan tarafından tecavüz edilerek ardından öldürülüyor.

Yüz güzelliği dikkat çekmişti! Demet Akalın'dan takipçilerine 'Nazmiye' tepkisi - Resim : 3

GÜVENLİK YILMAZ'A MESAJ ATTI

Müge Anlı'nın programında güvenlik için bulunan Yılmaz'a mesaj atan Nazmiye Tutaner tekrardan herkesi şaşırttı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir konuşulan Nevrigül Alan olayında, Nazmiye Tutaner ölen ablası hakkında çeşitli iddialarda bulunmaya devam ediyor. Aile ise Nazmiye Tutaner için ablasına iftira attığını düşünüyor.

Kaynak: Haber Global TV