Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'a böyle veda etti

Dizi Haberleri Arka Sokaklar

15 yıldır ekrana gelen Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'da ilk bölümden bu yana rol alan Yüsra Geyik, dün akşam yayınlanan sezon finali bölümüyle projeden ayrıldı.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Arka Sokaklar', dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Bu bölümle birlikte 15 yıldır izleyiciyle buluşan dizide iki ayrılık yaşandı.

Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik ile oğlu Tekin'e hayat veren Onur Bay diziye veda etti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yüsra Geyik, Instagram hesabında bir veda paylaşımı yayınlamayı da ihmal etmedi. 

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'a böyle veda etti - Resim : 1

"ÇOCUKLUĞUM, KESİNLİKLE GENÇLİĞİM VE OLGUNLUĞUM…" 

Yüsra Geyik, sette çekilen videoları Instagram hesabından paylaşarak şu notu ekledi:

“Sevgili ailem, mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim (ama en çok sevdiğim) -ben olduğum- ‘yaşar’ olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum… Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz. Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız. Koşulsuzca sever, sınırsızca sayar belki hepimiz hakkettiğimizden çok başka yerlere koyarız birbirimizi.”

“En iyisi oluruz birbirimizin gözünde. En çok da biz acıtabiliriz birbirimizin canını. Ama hep, o ‘can’da baki kalırız. Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde. Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde… Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his. Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.”

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'a böyle veda etti - Resim : 2

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Geyik, 2006-2021 yıllarında Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. 

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'a böyle veda etti - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar dizi dizi haberleri Arka Sokaklar sezon finali Arka Sokaklar 15. sezon Yüşra Geyik Onur Bay magazin haberleri