Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'le ablasının benzerliği görenleri şaşırttı

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'le ablasının benzerliği görenleri şaşırttı

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran ünlü oyuncu Yüsra Geyik'in ablası Kübra Geyik ile benzerliği hayranlarını şaşırttı.

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da yıllardır komiser Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik’in sosyal medya paylaşımları beğeni topluyor. 

Özellikle Yüsra Geyik’in ablası Kübra Geyik ile olan fotoğrafları dikkat çekiyor. 

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'le ablasının benzerliği görenleri şaşırttı - Resim : 1

Yüsra Geyik’in stil danışmanlığı yapan ablası Kübra Geyik ile olan benzerliği görenleri şaşırtıyor. Kübra Geyik de sosyal medyada oldukça aktif ve kendisine tıpa tıp benzeyen kız kardeşiyle paylaşımlar yapıyor.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'le ablasının benzerliği görenleri şaşırttı - Resim : 2

ARKA SOKAKLAR'A VEDA MI EDİYOR?

Arka Sokaklar dizisiyle adını duyuran Yüsra Geyik'in diziye veda edeceği iddia edildi. Yapım şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'le ablasının benzerliği görenleri şaşırttı - Resim : 3

ZELİŞ KARAKTERİ HAYATIMIN EN KEYİFLİ YANLARINDAN BİRİ"

Aralıksız 15 yıldır ekranda olan oyuncu verdiği bir röportajda, Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri hakkında, "Herhalde oynadığım rolün en keyifli yanlarından biri, sokakta aldığım tepkiler. Çünkü çoğunluk gerçek bir aile olduğumuzdan çok emin ya da öyle zannetmekten hoşnut. Tepkiler genelde çok olumlu tabii ki. Fakat bir süredir Hüsnü-Esra ilişkisinin kara kedisi gibiyim, bu sebeple 'Yeter artık, yapma' gibi tepkiler de alıyorum" yorumunda bulunmuştu.

Zeliş Arka Sokaklar Yüşra Geyik dizi dizi haberleri