YouTuber Meryem Can'ın uygunsuz görüntüsü ifşa mı oldu?

YouTuber Meryem Can'ın uygunsuz görüntüsü ifşa mı oldu?

Ünlü YouTuber Meryem Can'ın son videosunda yanlışlıkla uygunsuz bir görüntü yayınlandığı ileri sürüldü. Konu hakkında açıklama yapan Can, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söyledi.

YouTube'da 3 buçuk milyondan fazla takipçisi bulunan YouTuber Meryem Can, "Kayıp Telefon İlanıyla Yalancıları Tespit Etmek" diye bir video yayınladı. Ancak Can, elindeki telefonun galerisindeki görüntüleri ekrana verince uygunsuz bir görüntü yansıdı.

"TELEFON BENİM DEĞİL”

Söz konusu görüntüdeki kadının kendisi olduğu ileri sürülen fenomen kısa sürede Twitter’da ‘Meryem Can ifşa’ etiketiyle gündem oldu. 

Meryem Can hakkında yapılan yorumların ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Ekip arkadaşlarıyla aynı model telefonu kullandığını belirten YouTuber, “Post prodüksiyon kısmında gerekli olan ekran görüntülerini kameraman arkadaşım aldığı için, o sırada aktarımı onun telefonu ile yapıyorduk. Fark ettiyseniz galeride bana ait herhangi bir fotoğraf yok. Ben de maalesef bu görüntülerin varlığını, video yayınlandıktan sonra fark ettim. Hızlıca o kısmı blurlamaya çalıştık fakat işlem gereğinden fazla uzun sürünce videoyu şimdilik kaldırdım" dedi.

YouTuber Meryem Can'ın uygunsuz görüntüsü ifşa mı oldu? - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya